23948sdkhjf

Brand hos Multiform: Det har været rigtig tæt på

Torsdag kort før middag udbrød brand hos Multiform i Kibæk. Branden opstod i en af køkkenproducentens lakafdelinger, hvor oprydningen nu er i fuld gang, mens brandårsagen er ved at blive klarlagt.

Ifølge administrerende direktør Michael Oversø kunne det være gået langt værre.

- Heldigvis skete der ingen større personskade, vores medarbejdere reagerede hurtigt og helt i overensstemmelse med sikkerhedsprocedurerne, og fordi afdelingen er godt isoleret, og der var så hurtig udrykning, fik de slukket branden, inden den spredte sig, fortæller Michael Oversø til Wood Supply.

Og direktøren kan bestemt prise sig lykkelig for den hurtige udrykning.

- Det har været rigtig tæt på at brede sig. Der drejer sig om minutter. Der var brand i hallen ved siden af, og det fik vi slukket. Det har været rigtig tæt på at brede sig, fortæller Lars Stensbjerg, der er indsatsleder i Brand & Redning Midtvest til TV Midtvest.

Lidt nede på lak
En enkelt af Multiforms medarbejdere blev lettere forbrændt på armen, men fik hurtigt lægehjælp, ligesom der også blev sørget for krisehjælp til køkkenproducentens ansatte.

Branden opstod i et af Multiforms lakområder, hvor tre lakkabiner er blevet beskadiget. Der findes et større og ubeskadiget lakeringsområde på fabrikken i Kibæk, men ifølge direktøren vil skaderne alligevel kunne mærkes i den kommende tid.

- Vi er selvfølgelig lidt nede i kapacitet på lak, men vi ser på muligheden for at køre treholdsskift i det andet område, og hvis det ikke kan lade sig gøre, må vi i en periode outsource, så vi kan holde ventetiden nede, fortæller Michael Oversø.

Allerede torsdag eftermiddag gik man i gang med oprydning og rengøring i den brandskadede bygning. Det er endnu ikke afklaret, hvorfor branden opstod.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069